Ha i pastan i en ugnsform tillsammans medkycklingochskinka. Cordon Bleu är en panerad kycklingfilémedskinka inuti, om ni hellre vill göra den vanliga versionen så klicka på länken här ovanför
Nu går det lika bra att servera kycklingenmed ris eller något liknande. Det är inte ofta som jag överaskar mig själv för jag vet normalt hur god min mat blir men wow det är allt jag har att säga för kycklingen var så krämigt och smakrik god att jag själv blev överraskad
Rätten går lika bra att göra med fläskfilé men jag körde på kyckling idag. Till kvällen lagade jag en god kycklingrätt som vi fått hos mamma och pappa vid några tillfällen
Blanda med vetemjölet till en grynig massa, tillsätt vattnet och blanda snabbt ihop till en pajdeg. Täck pajen med aluminiumfolie om den får för mycket färg
Lägg på lasagneplattor, kycklingröra, tomatsås (körde en ekologisk med basilika) och riven prästost. Avsluta med lasagneplattor, vitsås och riven västerbottenost
Ikväll lagade jag en matpaj gjord på västerbottenost, skinkaoch broccoli. Lägg skinkanoch broccolin (som fått rinna av ordentligt) i det förgräddade pajskalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.