Kycklingmed chili och curry tillsammans med couscous och en avokadoröra av keso. Att äta kycklingen varm är däremot jättegott och vill man göra det så kan man ta med den i en separat låda som den får värmas i
Stek kycklingefilerna i en annan stekpanna, krydda på varje sida, stek ett litet tag, ta upp dem på en skärbräda dela dem i mindre bitar och lägg tillbaka i stekpannan, krydda med krydda, salt och peppar och häll över lite soya
Men bara för det ska man inte äta torr och tråkig mat eller kyckling utan smak för ni som har följt mig och mina lekar vet hur allergisk jag är mot smaklös och tråkig mat, även om jag ”bara” lagar till mig själv
Idag blev dagens lunch wraps medkyckling, currymajonäs, rödkål och spenat. Fördela sedan kycklingen. Nu är ju jag och Henrik visserligen redan kära, galna och gifta men om jag inte redan haft honom på kroken så hade jag slängt ihop ett gäng med wraps
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Rotsaker tillsammans medkycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Lägg kycklingen i en ugnsform tillsammans med rotsakerna i grova bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.