Dragon är en av mina favoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kyckling i dragonsås med knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Häll upp spaghettin på ett serveringsfat och lägg den knaperstektakycklingen ovanpå. Eftersom vi inte äter fläskkött så byter jag ut det mot kycklingfilé och det blir supergott
Häll upp spaghettin på ett serveringsfat och lägg den knaperstektakycklingen ovanpå. Eftersom vi inte äter fläskkött så byter jag ut det mot kycklingfilé och det blir supergott
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.