Blanda ihop alla ingredienser med en stavmixer. Vik över andra sidan och grilla i grillpanna eller i ett smörgåsjärn tills den fått färg och keson har smält lite
Jag gjorde mitt hemgjorda wrapbröd (recept nedan), lade kyckling, tomat, spenat, röd lök och keso (som smälter när man värmer den) och lite riven parmesanost på ena halvan av brödet
Skär kycklingen i mindre bitar och bryn i lite olja. Lägg lite tomatsås och lite keso i en ugnsfast form och varva sedan med lasagneplattor, sås och keso
Idag blev det en medkycklingfärs, keso och grönsaker. Lägg därefter på pasta, kycklingröra och ett lager keso längst upp, fortsätt varva tills formen är fylld
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.