- kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. ½ urkärnad röd chilifrukt. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
- kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. ½ urkärnad röd chilifrukt. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Kyckling. Smaka av med salt och peppar. Toppa grytan med cashewnötter och servera med ris. Hetta upp olja i en gryta och bryn kycklingstrimlornamed vitlök och curry i ca 3-4 min på medelhög värme. 650 g Kyckling Strimlad
Bryn kycklingfileerna i smör och olja, salta och peppra. Nu sitter de med farfar och kollar på Kalle Anka… tänk att den serien håller i sig, från generation till generation
I istret eller oljan stek på kyckling på medelvärme tills den börjar bli "vit". Kyckling. Wokad medchili, lite jordnötter och sånt i en soyabaserad sås
Häll över glasnudlarna ner i pannan & rör om. Skär kycklingen i små bitar som du sedan steker. När du stekt färdigt, häll i kokosmjölken, hacka sedan ner kycklingbuljongen
4 4 port äggnudlar 2 röda paprikor 2 vitlöksklyftor 1/2 purjolök 600 g kycklingfilé 2 msk matolja 1 msk curry 1 msk strösocker 400 ml kokosmjölk 3 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) salt och peppar 1 lime Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.