Hacka löken och häll över till kycklingen, pressa/finriv även över vitlöksklyftorna. Jag tycker att indisk mat är väldigt spännande med sina starka smaker och idag försökte jag att återskapa en av mina favoriträtter hos den lilla pizzrian, nämligen "KycklingVindaloo"
1 kg lammkött eller kyckling. 2 st buljongtärningar (kött- eller kycklingbuljong). 1 kg lammkött eller kyckling. 2 st buljongtärningar (kött- eller kycklingbuljong)
Grillkrydda/allkrydda. Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Tillsätt sedan paprikan, salta, pressa/riv i vitlöken och rör runt
Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. 1/2 purjolök. 3 1/2 dl grädde. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling. 1/2 purjolök 3 msk mango chutney. 3 1/2 dl grädde
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Skär kycklingen i mindre bitar och stek tillsammans med lök och vitlök i fettet från baconet. 1/2 pkt bacon. 200g kycklinglårfilé. 1/2 rödlök, hackad. 1/2-1 msk dijonsenap. 2 port 1/2 pkt bacon. 200g kycklinglårfilé. 1/2 rödlök, hackad. 1/2-1 msk dijonsenap
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.