Skär upp kycklingeni små bitar och bryn i en varm stekpanna. Idagblir det gryta påkycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Skär kyckling, fläsk och halloumiilika små tärningar. Häll upp på ett fat, torka ur stekpannan med papper och bryn halloumin och fläsket i resten av smöret
Iställetförtimjanigrillsåsen kan du ta curry, dragon eller paprikapulver. Men som regel gäller att det tar ungefär lika lång tid att grilla som att steka påspisen - förutsatt att du har fått upp en bra glödbädd och att grillen står någorlunda i lä
Hetta upp olja i en stekpanna och fritera/stekkycklingen så att den får lite färg. Jag önskar verkligen att ni kunde smaka på detta genom skärmen, så att ni kan förstå hur gott detta verkligen är
Efter ett par veckors sommaruppehåll med fiske, var det förra veckan dags att igen ge sig ut i ett par tre dagar och pröva lyckan (eller skickligheten om man så vill)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.