Den här goda kycklingrätteni ugn med smak av oregano gjorde jag tillkidseni helgen och båda nästan slickadetallrikarna, främst minstingen som var helt tokigisåsen
IngredienserPortioner. 4 4 port basmatiris eller annat ris 1 gul lök ca 600 g strimladkycklinglårfilé 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk olja 1 msk curry 2 dl vatten 2 msk kycklingfond eller buljongtärning (2 msk fond motsvarar 1 tärning) 1 1/2 dl matlagningsgrädde ev majsstärkelse (Maizena) 2 msk persilja 1 1/2 dl mango chutney salt och peppar att smaka av med Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Majskycklingbröstfilé/-lårfilé 5. - Rabatt Guldfågeln Ca 600-950 g Mer info Ladda kupong
Tonfisk-pastagratäng. Stek dem lätt i olja. Lägg i en smord ugnsform. Strö över riven ost. Detta är ett av de mest googlade recept iFinland, och onekligen gott och lättlagat
Tillsätt äpple, buljongtärning, vatten och grädde. 2 msk olivolja. 11 gul lök, strimlad. 12 vitlöksklyftor, rivna. 1500 g kycklingfilé, i kuber. 1200 g grilladpaprikai olja. 11 äpple, itärningar. 11 hönsbuljongtärning. 11 tsk svartpeppar1 Hetta upp olja i en kastrull eller gryta. Bryn lök, vitlök och kyckling 3-5 minuter, tillskycklingen fått färg. 2 Häll bort spadet från paprikan och bryn den någon minut. Koka cirka 10 minuter. 3 Servera gärna med ris, potatis, bulgur eller coucous
Servera såsentillpotatisbakelse, kyckling, stekta haricots verts och rödlök. Sås. Potatisbakelse. Vispaihop crème fraiche, ägg, salt och peppar i en stor skål
Skär kycklingenimindrebitar och stek tillsammans med lök och vitlöki fettet från baconet. Häll på grädde och rör ner dijonsenap, sjud tillssåsen kokat ihop något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.