Strimlakyckling och paprika. Något som alltidfinns hemma hos oss, som står i kylskåpsdörren – jämt. Woka eller stek kycklingen en stund ilite olja, tillsätt sen även paprikan
Kyckling och söndag satt helt perfekt hemma hos oss. Att rätten dessutom var väldigt enkel att fixatill och skötte sig själv i ugnen, var jag väldigt tacksam över Det har verkligenvarit en riktigt lugn dag här hemma
Jag använde fryst kyckling samt svamp, grönsaker och en skvätt creme fraiche som fanns över i kylen. Slutet av månaden, dagarna innanlöning…inte den bästa tiden för matkontot
Kycklingen kan tillagas på andra sätt ifall du inte har en slowcooker/crockpot. Jag vill dela med mig av ett recept som passar utmärkt till både gäster och vanlig vardagsmat
Lägg kycklingeni ugnsform, salta och peppra kycklingen och fördela lök/champinjonfräset ovanpå. Finhacka lök och skivachampinjonerna, fräs dessa i smör
Kyckling steks med härliga kryddor samtidigt som citroner “grillas” i en annan stekpanna. När man är i Alperna är det skönt med lättlagad mat – och det är det ju även hemma eller på andra ställen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.