Kungpao kyckling är en av dessa rätter som nästan alla ätit (Ibland utan att ens vetat om det. Wokad med chili, lite jordnötteroch sånt i en soyabaserad sås
Kungpao kyckling är en av dessa rätter som nästan alla ätit (Ibland utan att ens vetat om det. Wokad med chili, lite jordnötteroch sånt i en soyabaserad sås
Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Servera genast med nykokt jasminris. Tillsätt jordnötteroch rör om så allt täcks av såsen. Blanda alla ingredienserna till marinaden och häll över kycklingen
Förra sommaren inleddes med regn och rusk och avslutades på samma sätt. Förra ”vad vi nu då ska kalla den”, någon vecka in på semestern tog vi en av de rödvita båtarna från Stockholm med destination Åbo
Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en liten minibit - sedan känner man sig nöjd
Täck med lock och låt stå i ugnen i två timmar. Hacka rödlök och gullök, strö runt kycklingen. Ta ut kycklingen och dra isär den ifrån benen med hjälp av två gafflar (ta även bort skinnet)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.