smördeg, färsk, kavlad. Riv osten grovt över den, strö över finhackad persilja och peppra. Skär cm-tjocka skivor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper
I helgen när jag hade min balkongmiddag med Jessica så gjorde jag Hallonmojitos till oss. Jessica är ju ‘One of a Kind’ för hon kom till middagen i en gul klänning för att matcha min balkong som i sommar går i gult
Kanske till och med gå ner det där sista kilot som gör att jag inte riktigt går i smaljeansen. För denhär sommaren tänker jag fortsätta äta precis som jag gör nu
Nu har jag äntligen ätit dendär avokadopastan "alla" i Finland ätit och pratat om sedan i höstas. När jag kom hem från Helsingfors lagade jag själv denna avokadopasta
Eftersom det har varit dåligt med högtidsdagar på sista tiden, och väldigt gott om härlig äggvita efter all vaniljkrämskokning här i bageriet, bestämde vi oss för att det är Marängsvissens dag imorgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.