Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. När degen bearbetats strör du lite mjöl över degen och lägger en handduk över bunken, eller spänner över plastfolie
Släng upp degen på bakbordet och knåda till den, fördela till så många bullar som ni vill ha. Dom här bullarna smakar PRECIS som en helt vanlig semla, där är lite mindre sötma men det kompenserar man med fyllningen♥
Dethade jag inte räknat med heller eftersom jag inte alls var nöjd med min tapasrätt. Matblogg - Friterade pilgrimsmusslor med avokadosalsaGET IT ON - Grillspett med Serranoinlindad jätteräkor och halloumiostVärt att notera att det är bara rätter med fisk och skaldjur som har nått finalen
Och så ett glas citronvatten med frusna hallon till det. all natural och saltfri - har skrivit mer om hur man beställer dem här samt ytterligare ett kryddtips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.