Kokospanerad kyckling med mango-chilisås. Servera med mango-chilisås och spenat. majsmjöl, rismjöl osv) och i en tredje kokosflingor som man blandar med 1 msk olja och lite salt
Torka av kycklingben på hushållspapper. Servera med sallad och bröd eller ris. Doppa först kycklingbenen i äggblandningen och lägg sedan ner ett par ben i taget i plastpåsen och skaka runt
Smaka av med citronjuice, sambal oelek, salt och vitpeppar. Gnid in kycklingen med kryddpeppar och salt och stek i ugn vid 200º 25 - 30 minuter. 900 g kycklingben (eller 600 g filéer)
De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut
Blanda mjölet med lite kallt vatten och rör ner i såsen. Smaka av med salt och peppar. Servera kycklingen med ugnsstekt klyftpotatis, sallad, tomat, gurka och majschips
Lägg dem på smorda plåtar, alt plåtar med bakplåtspapper. Nu testade vi Rosendals kryddiga pepparkakor och testbakarna låter hälsa att degen smakar ljuvligt
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssås med en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Grymt goda som tillbehör till maten eller bara att avnjuta dem som de är med en god dippsås. Vi serverar gärna dessa med cornflakespanerad kyckling, recept hittar du HÄR
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.