Låt jäsa övernatten. Om du vill, pensla brödet och strö över frön. Ca 24 st frallor1 dl bovete6 dl vatten6 dl ljummet vatten100 g smör50 g jäst4 msk linfrö1 dl rågmjöl1 dl grahamsmjöl1 tsk saltca 14 dl vetemjöl(Lite havremjölk till pensling och sesamfrön att strö över om man vill)Koka upp vattnet och häll över bovtekornen och låt det stå 15 minuter
Ställ sedan in långpannan i kylskåpet och låt den stå där övernatten. Fast inte på lingonen som blev över, för de har jag fryst in för att använda till jul
Det här receptet snubblade jag över i den otroligt fina bloggen Bara en kaka till, baguetter som jäser övernatten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Låt jäsa i kylskåp övernatten. Lägg i bullarna i formarna och täck över med plastfolie. Smula ner jästen i en skål och tillsätt 1 dl vatten och rör tills jästen lösts upp
Åhhh, vad gott och grymt att det lagar sig själv under natten så man kan äta det redan vid lunchtid Har velat testa pulled pork ända sedan det började ploppa upp på var och varannan matblogg i våras men det har bara inte blivit av
Lägg kycklingen i en påse och häll marinaden över. Detta moment kan hoppas över och då placerar man direkt kycklingen i en ugnsform och häller marinaden över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.