När det vankas biffar eller köttbullar här hemma gör jag det enkelt för mig. Steker dom i ugnen och resultatet blir alltid kanongott och jag slipper stekos i köket och fettstänk överallt som är bland det värsta jag vet
The post Kryddburkens vörtbröd med julmust appeared first on Kryddburken. Jag har i många år försökt få till det där goda vörtbrödet som är lite tyngre, mer rejält, med sötma av massor med russin och sirap
Receptet på det här mjuka och fluffiga äppelbrödet kommer från bloggen 'kryddburken. se', vilket är en av alla de matbloggar som jag regelbundet brukar besöka
En av mina favoriter på hösten är denna skördelåda som jag döpt den till. Passar utmärkt på hösten då man kanske har en heldag på gården med röjning och sysslor och behöver något värmande och rejält när man kommer in
Det här receptet hittade jag hos Kryddburken. ca 1 kg kycklingfilé i lika stora bitarMarinad. 1 burk kokosmjölk2 lime, saften50 gram färsk ingefära2 vitlöksklyftor1 färsk röd chili1 msk paprika2 tsk korianderRiv ingefäran och pressa ur saften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.