Krusbärschutney
Food Company Blog
Food Company Blog
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Äntligen är det krusbärsdax! Här är ett recept på ett kanontillbehör, en rejäl klick till middagen höjer vilken rätt som helst!
  • 1 l snoppade krusbär
  • 1 stor gul lök
  • 1 dl russin, gärna gula
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 2-3 dl socker
  • 1 tsk salt
  • 1 kanelstång 8 kryddnejlikor 1 msk brunt eller gult senapsfrö
  • 2 stjärnanis 1/2 tsk sambal oelek
  • Tärna löken och lägg med alla övriga ingredienser i en tjockbottnad kastrull. Låt koka upp och sjud på svag värme 45 minuter eller tills chutneyn kokat ihop och fått ganska fast konsistens.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.