Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Visst gör vi kroppkakor alldeles för sällan. Tillsammans med grillad spetskål rårörda lingon, brynt smör och stekt rimmat sidfläsk är det kanske en av de godaste luncherna jag ätit på väldigt länge
Platta till kroppkakorna något och stek dem på medelhögvärme tills de får fin färg på båda sidor. Ta kroppkakesmeten och rulla till en boll, gör en liten fick och fyll den med svampblandningen
Kanske är det för att det är mjukt och saftigt med en krispig yta. ATT TOPPA MED. Det här är ett av dom mest bakade bröden av er läsare – lingon – och zucchinibröd
Vitkålssalladmed morot och paprika. Förra helgen gjorde jag en god lasagne (det är inte ofta jag hinner laga mat nu för tiden men ibland händer det ) och till det serverade jag en jättegod krispig sallad med fräsch dressing
Krydda fisken med (salt och) peppar. Men jag hittade det jag hoppats på och lite till. Vispa ihop grädden med timjan, fond samt lingonsylt och slå det runt om laxen
När det börjar bli färdigt tillsätts löken och får steka med de sista minuter. Tillsätt kryddpeppar samt salt och peppar, häll upp på en tallrik och låt svalna
Krama bort vätskan och blanda salladen med marinaden. Finstrimla vitkålen i matberedare och skölj väl. Halvera lökarna och skiva dessa mycket tunt för hand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.