Många har frågat mig hur jag gör, vilket är väldigt svårt att svara på. Vit och rosa sockerpasta, ätbart lim (går bra med kristyr utspätt m vatten), svart pastafärg, pensel, spritstyll, kniv och tandpetare (tag hellre okokt pasta, jag hade slut)
"Det passar perfekt ihop och är riktiga festrätter värdiga de döda", enligt Santa Maria, som med detta vill slå ett slag för att inspirera oss med de mer glädjefyllda mexikanska traditionerna kring Día de los muertos
Jag var ju sugen på karibisk mat, så det ska jag försöka få till. Så idag firar vi stort med släkten och så blir det discobowling med kompisarna på söndag
Purjon vann eftersom vi har ätit Broccolisoppa ganska många gånger. Den vanligast förekommande frågan i det här hemmet och antaligen i alla andras är den ständiga frågan om vad man ska äta till middag
”Det passar perfekt ihop och är riktiga festrätter värdiga de döda”, enligt Santa Maria, som med detta vill slå ett slag för att inspirera oss med de mer glädjefyllda mexikanska traditionerna kring Día de los muertos
En perfekt rätt för mig som inte tycker om stekos och älskar mat som klarar sig själv i ugnen. Känns nästan som fredag idag, vi åt lite godare, dukade lite finare och snart är det Let's Dance (eftersom det är hockey-vm imorgon)
Men några stående inslag kan man allt hitta, whisky givet, en och annan cognac, kanske en tequila, någon obskyr gin eller rent av en armangnac om man har riktig tur för att inte tala om någon likörflaska som brukar stå och bli dålig
Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenskaekologiska fläskfilé vara slut men då brukar viåka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen. Men just nu är det lördag, och då behövs en efterrätt (fast om sanningen ska fram åt jag upp den här efterrätten igår)
Ikväll skavi äta ute på restaurang igen, det går i ett just nu. En alldeles perfekt sommardrink med en av Sveriges mest klassiska isglassar i, nämligen Piggelin
Nu skavi hålla kväll, imorgon har vi ledigt från jobbet båda och om gud vill och kalsongerna håller så tar vi en tur till närmaste storstad (Köpenhamn) och roar oss
-)I år tar vi det lite lugnare och gör anka naturell med österrikiska smaker. Kartoffelknödel är lite som våra svenska kroppkakor men utan fyllning och rödkålen fick härligt juliga smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.