en solig currygryta medtorsk. Torskfiléerna som kokas direkt i grytan blir riktigt flikiga och fina. Tea och jag har spenderat dagen i soffan där vi tagit gemensamma tupplurar, pratat med gosedjuren och kollat på den danska serien Rita på Netflix
Skär torsken i portionsbitar och krydda med salt och peppar. Men hon får nog prova igen för jag har inventerat frysen och sett att jag minsann har två paket torsk som ska ätas upp
Lägg upp gnocchi/squash och fisk på tallriken, ringla citronsås över och toppa meddillvippor. Smaka av med salt och svartpeppar, tänk dock på att buljongtärningen ger mycket sälta
För att tallriken ska nå riktiga höjder så tycker jag att grönsakerna ska vara ekologiska, torsken vara av fin kvalité och stuvningen ska självklart innehålla vispgrädde
torsken på metal folie på en bakplåt med vitvin, citronsaft, dill och rikligt. torsk. sin sida och bad mig att utveckla fler matlådor med fisk och skaldjur
Putsa torsken ren från hinnor och ben, rulla varje filé med "skinn"-sidan innåt. Skär havskräftorna på mitten, garnera fisken med dem, dillen och kanske någon citronklyfta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.