Strimla kycklingen och lägg i plastpåsen tillsammans med vegetabilisk olja och kryddmixen. Blås in lite luft och skaka påsen tills kycklingstrimlorna är helt täckta
Krispig grönkål. Ringla lite oliv- eller rapsolja i en ugnsform och lägg i kycklingfiléerna och krydda med valfria kryddor, jag använde en färdig kryddblandningen från Santa Maria med salt, peppar, vitlök och chili
En god och saftig helstekt kycklingmed gyllenbrunt krispigt skinn. Serveras till exempel med ungsrostade rotsaker som med fördel kan göras tillsammans medkycklingen
KYCKLINGLÅRMEDHONUNG OCH ÖRTER. Görs med fördel medkycklinglårfileer, men här använde jag bröstfileer som jag delat på längden för att få mer stekyta och mer smak
En ny favorit på grillen är kycklinglårfilé. Det här är ett gott recept som vi provade oss fram med redan förra sommaren och det kan varmt rekommenderas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.