Krabbsuffléer med päronsallad
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g torskfilé
  • 1 st citron
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk vatten
  • 2 krm salt
  • 0.5 krm svartpeppar
  • 10 st ekbladssallat
  • 1 st röd paprika
  • anjoupäron
  • 1 tsk gräslök
  • maizena
  • 1 st honkrabba
  • 75 g smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 3 dl mjölk
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 krm vitpeppar
  • 2 st kajennpeppar
  • 4 st ägg
  • 2 msk persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.