1. Lägg krabbkött, crabsticks, potatis, schalottenlök, ägg, persilja, majonnäs och salt i en matberedare med knivarna monterade och blanda ihop till en färs
Blanda krabbkött, dill, citronskal och salladslök med händerna och smula samtidigt krabbköttet. Vispa ihop ägg och yoghurt och blanda ner i krabbröran tillsammans med 1 dl ströbröd
Det tycker jag//Räk & krabbiffar med chilisås4 personer2 burkar vitt krabbköttrivet skal och saft av en lime4 hackade salladslökar1 urkärnad finhackad röd chili1 tas färsk ingefära1 tsk pressad vitlök3 mask hackad korianderextra blad till garneringen3 msk majonäs125 g vitt rivet bröd200 g frysta räkor, tinade och skaladesalt & pepparvegetabilisk olja till grundstekning//Chilisås2 urkärnade finhackade chilifrukter6 mask socker2 msk vattenLägg krabbkött, rivet skal och saft av lime, salladslök, chili, ingefära, vitlök, koriander, majonäs och ströbröd i en matberedare och mixa till en röra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.