Krabbfyllda rödtungsfiléer
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 rödtungsfiléer
  • salt, peppar
  • 2 msk smält smör
  • 2 msk ströbröd
  • 140 g krabbkött
  • 175 g rödtungfilé inkl kött från fenor
  • 1 msk hummerfond
  • 2 msk crème fraiche
  • salt, peppar
  • 2 msk smör
  • 1 morot
  • 2 schalottenlökar
  • 2 dillstjälkar
  • 3 dl torrt vitt vin
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 3 msk vetemjöl
  • 1/2 dl kallt vatten
  • salt, peppar
  • 2 dl svarta belugalinser
  • 2 morötter
  • 300 g fryst grön sparris
  • dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.