Jag gjorde två olika typer av samosas, en med kött och en med ost och spenat. Jag ger recepten på fyllningen också men vad du vill fylla dina med lägger jag mig inte i
Kamchatkakrabbe er et godt utgangspunkt i flere typer retter - som fiskesuppe, risotto eller annet - men det er veldig godt å spise krabben naturell med godt brød og hjemmelagede majoneser også
Pensla med uppvispat ägg. Arbeta degen 8-10 minuter med degkrokar. Dela resten i 16 bitar Rulla ut till avlånga ca 8 cm eller runda bitar beroende på om du vill göra kräftor eller krabbor
Overskriften lød samosa, men det var brukt butterdeig til å pakke inn fyllet med. Jeg har hverken spist eller laget samosa før, men har vel gjennom et kjapt nettsøk fått slått fast at det ikke egentlig er butterdeig som brukes til samosa
Strö över alla kryddorna och blanda väl medan ärterna tinar och blir varma. Öppna dem försiktigt och fyll varje "klyfta" med några matskedar av fyllningen
Denna variant, med indiska smaker, föll väl ut på min indiska buffé. Hetta upp oljan i en wokpanna och fräs löken tillsammans med garam masala, spiskummin, koriander och ingefära
Inlägget Samosasmed koriander och jordnötschutney publicerades ursprungligen på Delikatessboxen. När vi var på Taste of Stockholm åt vi vegetariska samosas hos Indian garden som var jättegoda, så vi bestämde oss för att prova göra våra egna
Servera direkt, som ensamrätt eller medsamosas. Låt rullen ligga kvar i den inre folieförpackningen när du skär upp den och låt bitarna ligga kvar tills du börjar göra samosas
Blanda torsken, krabban, citronsaften, lök, dill, fiberhusk, salt och peppar i mat beredaren och låt det gå runt ordentligt i 2min. 150 gram krabbkött på burk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.