Kantskär brödet och stek gyllene på båda sidorna i en stekpanna med smör. Skala räkorna. Hacka ägget grovtoch blanda med crème fraiche, dill ochcitronsaft
Kantskär brödet och stek gyllene på båda sidorna i en stekpanna med smör. Skala räkorna. Hacka ägget grovtoch blanda med crème fraiche, dill ochcitronsaft
Bred majonnäsen på brödskivorna. Fördela ost, dill ochräkor mellan bröden. Grilla i smörgåsgrill eller våffeljärn tills de blir gyllenbruna ochosten har smält
Vi spiste kamchatkakrabbe i helgen, eller kongekrabbesom det også kalles. I dag er det funnet enkeltindivider av arten helt ned til Sotrautenfor Bergen
Bred majonnäsen på brödskivorna. Fördela ost, dill ochräkor mellan bröden. Grilla i smörgåsgrill eller våffeljärn tills de blir gyllenbruna ochosten har smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.