4 250 g broccoli 3 förp färsk pasta (gärna tortellinimed ost och skinka) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 påse riven gratängost (à 150 g) Att ha hemma 2 dl mjölk salt peppar Lägg till i inköpslistan
Smaka av med salt och svartpeppar. Koka tortellinin och rör ner i såsen. 1 champinjoner, skivad 1 paket rökt skinka, strimlad 1 knipplök 1 paprikor, bitar 1 burk crème fraiche, franska örter Gräslök och persilja, hackad Tortellini Riven prästost Fräs svampen och skinkan i lite smör
Lägg i Tortellinin, skinkan som du klippt i strimlor och grönsakerna. 4-6 portioner500 g färsk tortellinimed ost & skinka4 dl mjölk2 dl grädde200 g Creme Bonjour vitlöksost200 g rökt skinka3-4 dl fryst blandning av ärtor, majs & paprikaev salt & pepparKoka upp mjölk och grädde, ha i osten och låt den smälta till en krämig sås. Låt småkoka lite drygt 5 minuter (den tid det tar för Tortellinin att bli klar) och smaka av med salt & peppar. 500 g färsk tortellinimed ost & skinka
Koka tortellinin enligt förpackningen, häll av vattnet och ställ åt sidan. Fräs de soltorkade tomaterna i olja i en stor stekpanna på medelvärme, tillsätt skivad vitlök och gullök och stek i någon minut
Koka tortellinin enligt förpackningen, häll av vattnet och ställ åt sidan. Fräs de soltorkade tomaterna i olja i en stor stekpanna på medelvärme, tillsätt skivad vitlök och stek i någon minut
Denna krämiga allt i ett middag med köttbullar och tortellini är super god, enkel att göra och fördelen är att du lagar hela middagen i en och samma stekpanna
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.