Vi äter frukost tillsammans varje tisdag och idag är det Sigun som är värd. Dagen har börjat bra och ikväll kommer det 18 tjejer hem till mig på fika och lite party
Se där enkrämig och god sås på ett kick. Krämigt och gott. Så har du en bra bas till en god sås till ris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehör i stället för kolhydrater
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Hetta upp smöret i en kastrull. Häll i vinet och senapen, rör om och låt det koka någon minut. Rör i dragonbladen och servera grytan tillsammans med pressad potatis
Jag tycker inte att man ska använda ” nyttig potatisgratäng ” eller ” potatisgratäng utan fett ” Utan en potatisgratäng ska vara krämig och fet och då blir den riktigt god
Indisk mat är bland det godaste som finns och den här rätten är svårslagen. Trots fåtalet kryddor blir det en härlig smak av spiskummin, ingefära, vitlök och kummin
Stek kycklingen i smör. Ställ åt sidan när kycklingen är genomstekt. Skär zuccini, paprika och gullök i bitar, skiva vitlöken och dela körsbärstomaterna på hälften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.