Smaksätt med salt och peppar och en aning socker. 1. Koka pastan enligt förpackningsanvisningen. Strimla och bryn kalkonköttet, löken och paprikan försiktigt i lite margarin
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Garnera medsolrosskott, basilika och hyvlad parmesanost vid servering. Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grillad kyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök och fetaost
Se där en krämig och god sås på ett kick. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Späd på med lite vatten om det blir för tjockt. Hetta upp och smaka av med salt, cayennepeppar och ev mer vin, strö över persilja och servera med en klick aioli och ett mustigt bröd
Till dagens lunch blev det denna krämiga maträtt. kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat. För att ändå få den krämig har jag i riven ost under tillagningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.