Lägg en pkt frysta hallon i lite pressad citronsaft och socker på tining. 1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
Risotton ska vara krämig och lite lös i konsistensen. Späd med 2 dl buljong och tillsätt hackad citrontimjan och rör om. Smaka av med citronskal och 1–2 msk pressad saft, salt och peppar. 1 msk citrontimjan. 5 st citron
Skal från en citron. Salt & Svartpeppar efter smak. Skal från en citron. Salt & Svartpeppar efter smak. 1 msk Citronsaft. Riv i skalet av en citron och tillsätt 1 msk utav saften. 1 msk Citronsaft
Saften av en halv citron. Blanda Philadelphiaost med mjölk, citronsaft i en kastrull. Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
Typ mackor eller en skål med fil… Men jag behövde ju en matlåda till imorgon med så då fick det bli något enkelt, vilket resulterade i en pasta linguini med en ärtkräm med smak av citron och parmesan
500 g lax, fryst i portionsbitar 0,5 savoykål, strimlat 1 gul lök, skivad 50 g smör 400 g pasta penne 400 g färskost 5 dl grädde 1 kruka dill 1 citron, skal och saft salt peppar
krämigheten kommer fram. Finriv parmesanosten och skölj och riv skalet från citronen. Tillsätt smör, ost, citronskal och den stekta svampen till risotton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.