Kräftsoppa 2.0
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 grader Se
  • 3 dl
  • 1 l Buljong
  • 2.0 med dillolja
  • 10 sm
  • 1 l kraftig kräftskalsbuljong, inkl ca 3 dl vitt oekat vin
  • 4 dl vispgrädde
  • 2 morötter 3 shalottenlökar
  • det vita från en purjo
  • 1/2 rotselleri 5 tomater 1/2 dl tomatpuré
  • grönsaksfond
  • idealmjöl
  • smör
  • salt, svartpeppar, cayennepeppar, mortlade dillfrön
  • 1 dl halvtorr sherry
  • 2-3 dl rensade skaldjur t ex kräftor eller kräftor+räkor eller liknande, delade i mindre bitar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.