Man kan ju undra varför i hela friden jag inte bakat mumsmums innan. 1-2 msk kakao. Om man förvarar dem i burk med tättslutande lock så håller de 1-2 veckor i kylen. 1-2 msk kakao
Doppa fiéerna i äggvispet igen och sist i panko- och cornflakessmulorna. E-postadress. Doppa fiéerna i äggvispet igen och sist i panko- och cornflakessmulorna
Låt ganachen svalna helt och hållet innan du häller den över mumsmums-lagret. Häll ner agar agar-smeten i marängsmeten samtidigt som du vispar med elvisp hela tiden så att det inte bildas klumpar
Ska du baka till många är det praktiskt att göra det i en långpanna. När kakan är klar är det bara att skära upp i lagom stora bitar och lägga upp på serveringsfatet
För att undvika risken att tjata ut höstens stadiga epitet på mat - mustig - så bjuder jag här på en MUMSTIG och rustik gryta som kokas ihop med salsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin i ugnen
Majonnäs 200 g smör 2 äggulor 1 msk dijonsenap ½ pressad vitlöksklyfta 1 msk vitvinsvinäger 1-2 dl neutral rapsolja 1 krm salt Gör så här. Sista minuten-klapparna som räddar julen 200 g smör. 1-2 dl neutral rapsolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.