Jag serverade med pressad potatis och sallad. Rör om och slå därefter såsen över kotletterna. Häll grädde, philadelfiaost, chilisås, sweet chilisås och köttbuljong i en kastrull och sätt på lagom värme så att osten smälter
Sötsursås är klar att användas till wok, grytor eller grillat. Rör om, koka upp och låt såsen tjockna. Låt den sötsurasåsen gärna svalna innan den används till dippsås
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1 1/2 dl Strösocker 1/2 dl Ketchup 1 dl Äppelcidervinäger 1 1/2 dl vatten 1 msk Japansk soja 1 msk maizena eller potatismjöl
Ugnsstekt fläskkotlettmedsvampsås. Fläskkotlett är gott ibland. Häll på grädde, låt koka ihop lite så den tjocknar, smaka av med salt/peppar och tillsätt persiljan på slutet
Man är ju aldrig så kritisk som när det kommer till sin egen mat, men idag vill jag bara överösa mig själv med komplimanger över hur jäkla gott det blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.