Korv- och pastawok
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 tsk ingefära, finhackad
  • 1 liten vitlöksklyfta, finhackad
  • 8 prinskorvar (3%), delade på längden
  • 1 morot, strimlad
  • 2 tsk olja
  • 1/2 purjolök, skivad
  • 1/2 röd paprika, strimlad
  • 1/2 gul paprika, strimlad
  • 50 g haricots verts
  • ev 8 vattenkastanjer, skivade (från konservburk)
  • 1 liten burk lätt kokosmjölk, 165 ml
  • 1 krm sambal oelek
  • 2 portioner kokt pasta, t ex mafaldine
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar, nymald
  • 1 msk persilja, finhackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.