e april (allting är väl genomtänkt, dagen efter skall jag dricka öl och käka råbiff). Min hy har blivit betydligt bättre som om att jag hade hade genomgått dagliga SPA-behandlingar
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
Lägg i en bunke och strö över. på citronsaft och olja, blanda väl och smaka sedan av med peppar och. Har du färsk mynta hemma är den perfekt att strimla och ha i
Tänk på att det går åt mer färsk än torkad för smak. Salt och peppar. Salta och peppra lätt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Salt och peppar. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar. Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller en härlig bulgursallad
Perfekt vardagsmat, snabbt och enkelt. Enkel fiskgryta med potatis och curry. Salt och peppar. Gör så härSkala potatis, morötter, gul lök och vitlök och dela i mindre bitar
Imorgon är det dags att gå till jobbet igen och då börjar vi med en planeringsdag så man kommer att vara rätt trött i huvudet när dagen är slut men det ska bli roligt att börja jobba igen
Va sjutton ska jag laga idag. Något man ofta kliar sig i huvudet över är när kylskåpet bjuder på lite udda rester av ditt och datt och man står där vid skåpdörren och funderar
Tänk på att det går åt mer färsk än torkad för smak. Salt och peppar. Salta och peppra lätt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in. (Hit kan man förbereda i god tid innan middagenoch sedan ställa kallt
För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in. (Hit kan man förbereda i god tid innan middagenoch sedan ställa kallt
Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.