Sriracha, lime och koriandermarinerade quornfiléer, 2-3 portioner. Hejsan i stugorna gott folk. Jag tillbringar veckan nere på Skånes nordvästkust och försöker njuta av det lilla solsken som känner för att visa sig mellan molnbankarna
600 gram lever, kalvlever, ungnötslever eller lammlever. Förbered kokt potatis om du vill ha det till. Skala också morötter om du vill ha det till levern
Mammas levergryta var inget speciell eller konstig på något sätt, utan innhöll ungnötslever, lök, grädde (tror jag) och så åt vi den tillsammans med ris och lingonsylt
500-600 g ungnötslever. Skiva levern i ca 2 centimeter tjocka skivor, stora skivor delas på hälften. Krydda levern runt om med vitpeppar, men inget salt
Vi har även gjort en leverpastej tidigare, då på ungnötslever. Då så, då var vi på banan igen, inget inlägg igår eftersom vi var hemma sent från Köpenhamn och Tivolis julmarknad
500 g ungnötslever. 500 g ungnötslever. Vi har haft i bakhuvudet en längre tid att göra en paté. Idag var det dags och det motsvarade våra förväntningar med råge
400 g kalvlever eller ungnötslever. 400 g kalvlever eller ungnötslever. SHERRYSAUTERAD KALVLEVER. Alla som är förtjusta i lever bjuds här på ett bra recept på en festlig och lättlagad sauté
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.