Här blir det två maträtter i en då man kan göra varma koppen av det som blir över, hos oss blir det alltid över rester och i stället för att slänga så kan man förädla det dagen efter
Camilla Plum är en galen dansk kock som lagar mat i tv. Man måste ha textat för att fatta något överhuvudtaget, men ofta blir det ganska roliga rätter som hon lagar
Smulor. Mal eller mixa mandeln till mjöl. Blanda smör tillsammans med socker. Tillsätt resten av de torra ingredienserna och arbeta ihop till smulor med fingrarna
Igår skulle jag ju möta upp en vän för en promenad i skogen med lite fika och kvalitetstid. Inga kantareller såg vi, men blåbär överallt, vilket jag kommer att jag använda mig av i flera kommande recept till ett roligt projekt i veckan
Hej på er allesammans. Herregud vad längesen det var jag uppdaterade denna blogg, nästan ett år sedan. Efter detta extremt långa uppehåll har jag dock bestämt mig för att börja matblogga igen och dela med mig av mina recept till er
Enkelt, fint och faktiskt festligt. Man kör spenat och ägg i små koppar – eller crème brylée-formar – och toppar med något gott, som rökt lax eller rom
Det här receptet har jag gjort förr, men när Tea som driver bloggen Söta Saker valde att ha muffins som månadens tema kunde jag inte låta bli att göra denna favorit igen
Doftljus med äpple och kanel och en kopp kaffe. 2015-11-21T15. 37. 00+01. 00">21 november 2015, 15. Jag sitter med en kopp kaffe och bloggar ett tag nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.