Bak-året 2013 kunder inte ha börjat på ett bättre sätt än med dessa underbara magiska godis bars. Visst är det bra med nyårslöften i hälsans tecken men för att man ska orka hålla igång med träning och nyttig mat tycker jag det krävs avbrott med något syndigt gott och det är precis vad de här är
Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Igår utlovade jag två kulinariska höjdare. Den ena kommer utan omsvep här – en härligt krämig gratäng som gör vilken köttbit som helst rättvisa, men som också funkar alldeles ypperligt för den som hellre äter vegetariskt
Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmar i ugnen blir helt magiskt
Förra helgen lagade jag en trerättersmiddag med italienska smaker. Jag gjorde en enkel men god förrätt med grissinipinnar som jag lindade bresaola runt
Det sa swusch bara och så var julen över. Genast kommer nästa evenemang som ska tas tag i. nyår. Det som jag tycker är skönt med nyår spontant är att det känns mycket mer hälsosamt
Det här receptet hittade jag hos Krille på Nu kokar jag, en underbart god och somrig paj med rabarber, jordgubbar och vit choklad, som jag gjorde och tog med mig till årets påskfirande
Mer nyttig snabbmat åt folket…. De senaste dagarna har jag bjudit på riktigt snabblagade recept, som kontrast till alla de långkok jag hållit på med i vinter i Alanya
Prata, hitta på lekar, vara som folk var förr i tiden men kontrasterna blir så extremt tydliga när vi inte har tillgång till mobilnät, inte kan ladda telefoner, inte kan se film på ”paddan”, inte kan spela musik, inte kan duscha varmt, elda för att få upp värmen i huset, brygga kaffe… Ingenting funkar och vi är totalt utelämnade år 2015 utan ström
Granny Smith, och du får en häftig blandning med kontraster mellan krispiga äppelbitar, mjuka tomater, rödlökskick, örtig basilika och syrlig citrondressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.