och jag mår ok förutom att högra sidanav kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tiominuter är allt som krävs för att du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
Jag har använt denna till både fodring /spacklingav tårta innan jag lägger på lock av sp eller mmf för attförhindraatt tårtan "svettas" och locket smälter, samt tillfrostingav cupcakes
Du gör bara smeten till brödet och låter den jäsa avsig själv – utan tillsatt surdegskultur. Det visadesig vara det absolut enklaste sättet att göra surdegsbröd som jag har provat
Tipsetfick jag av Frostrosor, som är uppvuxen med att de kokar gröten på detta viset. Perfekt tycker jag att kunna köpa så många skivorjulskinka man vill ha
Och då är det så lätt att tänka att jag ska njuta och ta vara på livet "sen". På sommaren slänger vi gärna ihoppicknickkorg, det behöver inte ens vara något mer avancerat än en smörgås och något attdricka
Ni må tycka att jag är liteknasig som valde att göra denna komplexa rätt hemma imitt eget kök när jag likväl kan gå till närmaste kinarestaurang och avnjutapekinganka där, men nej minsann
Iblandsatt jag och minlikabakintresserade fader tillsammans och spånade på en ingrediens eller teknik som kunde vara avgörande för just den där "chewiness-konsistensen" som vi var ute efter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.