11 förpackning kokta svarta bönor à 400 g, avsköljda och avrunna. 14 portioner koktris. 1Servera med ris, rikligt med klippt persilja och eventuellt en grönsallad
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
kokta ärter. långkornigt ris. Servera med ris, ärtor och en blandad sallad. Rester av hovmästarsås kommer till nytta i denna vardagsrätt med torskfilé och gräddig sås
Eftersom jag misstänker att det är fler än jag som alltid får rester över när jag koktris (eller potatis, eller pasta, eller köttfärssås…) har jag sammanställt en bängalista över vad du kan göra om du som av en händelse råkar koka för mycket ris
Tillagning kokt torsk. När fisken är färdigkokt tar man försiktigt upp filéerna/bitarna ur kastrullen och sparar buljongen från kokningen för att använda till äggsåsen
Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade löken och kycklingen och rör omLägg i det koktariset och stek under omrörning Lägg i fisksåsen och vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan och lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.