Choklad och apelsnmuffins smet. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Smält smöret, häll i gräddfilen och blanda det med äggsmeten
I år ser det lite annorlunda ut – men förhoppningsvis sitter jag och gör just det nästa år. Svär, limmar fast mig själv, svettig och blodig för perfekta kostymen
Vispa ägg och strösocker med elvisp i en stor bunke tills du har en vit pösig smet. Blanda mjöl, vaniljsocker, bakpulver och salt i en separat bunke och sikta ner detta i äggsmeten
Igår kom lillasyster och familj över på middag och kusinerna skulle så klart få en karvad pumpa. Som tur är tog jag en av våra äldsta och mest misshandlade knivar till pumpan
Enkelt att göra och blir alltid lika fint även om en inte gör något särskilt avancerat. Här har jag öppnat upp pumpan och först tagit hand om alla pumpakärnor
Baka en chokladtårta och garnera med de vita spökena överst, blir hur läckert som helst. När det blir toppar och du kan vända bunken upp och ner är marängen klar
Lägg mjölken, oljan, sockret och vanilj essensens i ett skål och blanda allt väl. Blanda mjölet, maizena, salt, bikarbonat och bakpulvret Sikta ned i den tidigare blandning och rör ordentlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.