Kokosmassan är såå krämig att det är löjligt och har lite smak av kola över sig. Kokosmassa. Klä en liten form (ex matlåda eller liten brödform) med bakplåtspapper och tryck ut kokosmassan i botten
När bullarna svalnat kan du vispa ihop florsocker och vatten till en seg röra och ringla över bullarna eller hälla på kanterna och hälla kokosmassa över, eller pensla med smör/vatten och hälla på strösocker, använd fantasin
(24 stk)150 g smør6½ dl melk50 g gjær2 dl sukker1 kg hvetemel1 ts kardemomme3 dl vaniljekremmelisglasurkokosmasseSmelt smøret og varm sammen med melken til fingervarmt
Kokosmassa. Blanda kokosmassa med äggvita till en klumpfri massa. 200 gr Odense kokosmassa. Färsk jäst. Lös färskjästen med mjölken,37° och tillsätt därefter de övriga ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.