Kokosgodis (Ca. Gör ett vattenbad genom att ta en kastrull med lite vatten i. Klicka ut små "bollar" på ett plåt med bakplåtspapper eller bara en vanlig tallrik och sätt in i frysen
½ msk apelsinlikör eller. Chokladpannacotta ca 4 glas2 gelatinblad200 g mjölkchoklad4 dl vispgrädde½ dl muscovadosocker½ msk apelsinlikör eller apelsinblomvatten om man inte vill ha sprit i½ krm krossade kardemummafrönLägg gelatinbladen i kallt vatten minst 5 minuter. Koka upp grädden tillsammans med sockret och låt det sedan svalna ca 5 minuter, tänk på att om grädden är för varm så blir smeten gryning
Detta blev mitt bästa bounty/kokosgodis hittills. I förra månadens nyhetbrev bjöd jag er på ett fantastiskt gott recept (om jag får säga det själv) på härliga små bountybitar
Jo, ginen byttes ut mot vodka och mängden ändras på den och apelsinlikören - mer behövdes inte för att den skulle få en helt ny smak och därmed falla herr M bättre i den
Igår kom de över med lammfiol, renhjärta, renkorv, tre ostar från Sonias och den här efterrätten. Ta upp bladen och värm dem försiktigt med saffransspriten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.