De går alldeles utmärkt att frysa in kokosbollarna. 2) Vispa alltsammans med elvisp i ca 30 min. 6) Lägg kokosbollarna på galler eller på bakplåtspapper
Vispa alla ingredienser med elvisp ca 10 minuter. Ställ in bunken i frysen om den är för kladdig. Lättast är det att rulla bollarna när den blivit lite hårdare
c 1 msk sötningsmedel. c 1 msk sötningsmedel. Här kommer ett gott helg godis. Eller vardags godis också för den delen om du är en av dom som klarar att ta en till kaffet
Det har varit en tuff vecka med extremt mycket skolgrejer samtidigt som jag varit förkyld och hängig men jag lyckades få in allt i tid, till och med innan vi åkte iväg på Thanksgiving middagen igår så jag kunde släppa allt och njuta av kvällen där
Smält smöret tillsammans medsaffran, häll över i en bunke och rör ner äggen. Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken
Garnera med passionsfrukt Då kanske det inte blir någon julskyltning. Men vad passar då inte när man pyntat färdigt och stjärnorna lyser i fönsten om inte en alldeles förträffligt len och god saffrans pannacotta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.