Forma färsen till fyra hamburgare och platta till. Stäng av plattan och låt dem ligga kvar och dra till sig i pannan en stund om du vill ha dem mer åt det välstekta hållet
Forma färsen till fyra små hamburgare. Just nu har jag fullt upp med receptskrivande till min och Lars-Erik Litsfeldts kommande kokbok, så idag får du ett av de just nu mest besökta recepten här på bloggen
På Instagram kan man få många fina idéer och inspiration, det är därifrån jag har fått detta underbara tips som är helt magiskt perfekt till Alla hjärtans dag
Forma tillsmå puckar och stek på medelvärme i olja några minuter. Mixa alla ingredienser och smaka av och tillsätt mer vetemjöl om smeten känns för lös
Tillsätt rosmarin. Bred ut majsröran ovanpå köttfärsen, smula fetaost ovanpå och stek i ugnen på 175grader i 45 minuter, öka temperaturen till 200grader sista 10 minuterna så får gratängen en fin färg
kör tills de är sönderdelade i små bitar, de färskare blir mer en kletig deg. Perfekta att ha med i väskan och ta upp när blodsockret blivit lågt eller bara som en gobit till kaffet
Både jag och barnen älskar små kakor, så perfekt att ställa fram till fikat och dessa är ju extra snygga med lite grön färg för att förstärka pistage-känslan och kristyren toppad med hackade pistagenötter
Inspirerad av vårsolen, så gjorde jag hälsovåfflor på min förskola till alla barnen till mellanmål. Till det fick barnen jordgubbssmoothie på yoghurt, vispgrädde och jordgubbar
Till och med små barn tittade på mig med medlidande i blicken när jag höll fast mig i räcken och desperat halvskrek med sprucken röst att jag inte vågade åka diverse "attraktioner"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.