Ja jösses så god om jag nu får vara så fräck och klappa migsjälvpåaxeln. och som tur är har jag ett nytt recept jag måste testa så jag trotsar basiluskerna och ställer mig vid spisen en stund
Jag är svår att imponera på när det gäller bakverk men *klapp på axlen för mig*. Ska ni bjuda på luciafika imorgon är det denna krans ni ska ställa fram på fikabordet bredvid glögg och pepparkakor
Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Och varför inte en fin vas som du enkelt gör själv. Alla hjärtans dag närmar sig och jag tänkte bjuda på några hjärtliga tips på vad ni kan hitta på till era nära och kära istället för någon onödig pryl
Alla bloggläsare vet att jag litar mycket på Björn Hammarskjöld idag skriver han ett mycket viktigt inlägg på Kostdemokrati om diabetes och ketoner och ketoacidos
Sätt ugnen på 200°. Kryddig kyckling med ingefära och päron 1. Marinad. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda chili, ingefära, citronsaft, sherry, honung och olivolja i en ugnssäker form
Om du känner dig sugen på ovanstående bumsbollar så välkommen till Gryningen på Söder i Reservatet STHLM på fredag för då står jag där och serverar bumsbollar och vita mullbär och gojibär och annat gott från Holistic
Jag lägger det marinerade köttet i påsar och därefter in i frysen. Jag delar grytbitarna på hälften och mariner dem med två olika marinader som jag sedan fryser in
Tårta ska man ha på ett kalas, så det fick jag så klart baka mig en. Jag tänker inte göra mycket alls mer än att slappa, först i solen på altanen och därefter i soffan framför tvn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.