Igår bakade jag de här grymt goda kladdkakemuffinsen. Jag har än så länge bara ätit dem nybakta, men enligt Matplatsen så ska de vara som bäst litehalvtinade
Vet egentligeninteskillnaden, mer än att Dulce de leche är liteinne just nu. Dulce de leche blir det ju om man kokar en burk med sötad kondenserad mjölk i flera timmar
Smält smöret i en kastrull och lyft sen av kastrullen från plattan. Rör först ner socker, kakao och vaniljsocker sedan ner med ett ägg i taget och tillsist mjölet
Kladdkakemuffins. Inkokta päron. Blanda de torra ingredienserna och rör ner med en slev i äggen. Blanda sisti smöret och rör tills smeten är ordentligt blandad
Daniel ska vara hemma med Alfred idag också. Det passar bäst eftersom jag har sambedömning på nationella uppsatser, matlagningsprov och föräldramöte på schemat idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.