Igår bakade jag de här grymt goda kladdkakemuffinsen. De var det godaste på länge. Jag har än så länge bara ätit dem nybakta, men enligt Matplatsen så ska de vara som bäst lite halvtinade
Här är ett recept som jag snappat upp via Facebook, men som ursprungligen är från Ninas mat. Helt utan socker är receptet, men nästan gång tror jag nog att jag sötar lite med sukrin för chokladsmaken blev något sträv
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull och lyft sen av kastrullen från plattan. Rör först ner socker, kakao och vaniljsocker sedan ner med ett ägg i taget och till sist mjölet
Hej på er fina ni. Det var ett tag sedan, eller hur. Hur har ni mått sedan dess. Bra. Dåligt. Stressigt. Själv har jag varit nervös hela veckan om det som ska hända imorgon
Ändrade planer. Daniel ska vara hemma med Alfred idag också. Det passar bäst eftersom jag har sambedömning på nationella uppsatser, matlagningsprov och föräldramöte på schemat idag
13 Mar. 06. 51. Kladdkakemuffins. 0kommentarer. Dags för fika igen. Kladdkakemuffins med nutella, blåbärsgrädde, jordgubbe, knäckströssel och vitchoklad
Blanda mjöl, socker och bakpulver i en skål. Smält smöret. Vispa samman mjölk och ägg. Hacka chokladen. Rör ner äggmjölken och smält smör i mjölblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.