Det var nog en fantastiskt god kladdkaka. 200 g smör200 g mörk choklad4 ägg2 dl socker2½ dl vetemjöl1 krm saltDaimgrädde3 dl grädde1½ msk florsocker2 dubbelförpackningar (a´56 g) daimSmält smöret och bryt chokladen i små bitar
Daimgrädde. Mia Öhrn är så jäkla bäst. Det blir liksom inte mycket godare än så här alltså. Även om det kanske inte var den vackraste kaka jag har bakat
Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Kladdkakan serveras med fördel kall med en klick grädde eller glass. Grädda kladdkakan mitt i ugnen på 175 grader i ca 30-35 minuter (kladdkakan ska fortfarande vara lite kladdig)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.