Vit kladdkakamed kardemummakokt rabarberoch cashewnötter. Ideén var en vit kladdkaka där man skulle lägga på kardemummakokt rabarberoch lite grovhackade cashewnötter
Blanda alla torra ingredienser tillsammans medrabarberoch rör ner. Rör smör och socker poröst. 2 msk färsk mynta (hälften om den är torkad). 300 gr rabarber. Fördela i muffinsformar och grädda i 200 grader 10-12 min
Glutenfri tårta med jordgubbar, rabarberochmynta. På midsommarafton är det ju obligatoriskt med sommartårta och i år gjorde jag en glutenfri tårta med jordgubbar ochrabarber på kokosbotten - suveränt god och lätt att göra
Blanda alla torra ingredienser tillsammans medrabarberoch rör ner. Rör smör och socker poröst. 2 msk färsk mynta (hälften om den är torkad). 300 gr rabarber. Fördela i muffinsformar och grädda i 200 grader 10-12 min
Resultatet blev riktigt lyckat, och jag ska nu experimentera fram fler recept med kikärtsspad. Jag har dock aldrig testat att göra denna sorts maräng, detta för att jag inte gillar maränger - oavsett om det är med eller utan kikärtsspad
Smörj och bröa en form med löstagbar botten. Vänd försiktigt ner äggvitan i smeten med hjälp av en slickepott Blanda försiktigt så att smeten förblir fluffig
Väl hemma efter arbetsdagens slut så ville dottern baka kladdkaka. Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på detta med dulce de leche och pistage
Tänk er den kladdigaste och sötaste kladdkakan ni ätit. chokladtoppingen över kladdkakan. Täckt med krispigt täcke av mjölkchoklad och Rice Krispis (jepp, det var denna kakan jag köpte jättepaketet med Rice Krispies till från början)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.