Tänk er den kladdigaste och sötaste kladdkakan ni ätit. Täckt medkrispigt täcke av mjölkchoklad och Rice Krispis (jepp, det var denna kakan jag köpte jättepaketet med Rice Krispies till från början)
Nu kan du börja medkladdkakan. Det går annars bra attkoka egen med kondenserad mjölk - ta bort pappret omkring och koka den oöppnade konservburkeni en stor gryta med mycket vatten som täcker burken hela tiden
Tänk er den kladdigaste och sötaste kladdkakan ni ätit. Täckt medkrispigt täcke av mjölkchoklad och Rice Krispis (jepp, det var denna kakan jag köpte jättepaketet med Rice Krispies till från början)
Bakade denna kladdkaka i lördags och den blev ruskigt god. 100 g mjölkchoklad med daim. Klä botten i en form, ca 21 cm i diameter, med avtagbar kant med smort bakplåtspapper. 100 g mjölkchoklad med daim
Rör ihop samtliga ingredienser till kladdkakan, och häll över i en smord form. sänk ner en tsk med den kolan i ett glas vatten – så ser du hur seg den är
Det är lite skylla sig själv med att baka den, för det är svårt att sluta äta. Denna är bakad på glutenfritt mjöl men jag tipsar dig om hur du gör den även med vanligt mjöl
Smält mjölkchokladen på svag värme och rör ner rice crispies och bred över den crispiga chokladtoppingen över kladdkakan och ställ svalt fram till servering
Rör inte om för mycket, då blir kladdkakan för hög och luftig. Tillsammans med löjligt goda smaker. Här finns alla de goaste texturer - lent, fluffigt, segt och krispigt
Denna chokladdröm är super god, krämig och kan ätas med gott samvete. Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Det regnar som vanligt denna sommaren sp för att inte vaea helt sysslolös bakade jag en snabb kladdkaka aka LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.